Tiede käytännössä

Moni yritysjohtaja tuskailee samojen ongelmien kanssa. Turhaan, sillä tiede on selvittänyt laajasti niitä syy-seuraussuhteita, joilla kannattavaa ja yrityksen arvoa kasvattavaa liiketoimintaa tehdään. Päätimme Steinheidessa kirjoittaa näistä tieteen identifioimista löydöksistä.

Tiede käytännössä

Markkinointijohtaja ja katoava päätösvalta

Tulevaisuudessa häämöttää uhkakuva, jossa markkinointiosasto on degeneroitunut pelkäksi mainonnan ja somemarkkinoinnin asiantuntijaosastoksi. Mutta onko arvostuksen puutteelle ja päätäntävallan vähenemiselle todellisia perusteita?

Lue lisää »
Tiede käytännössä

Kannattaako vastuullinen liiketoiminta?

Vastuullisuus on trendikästä, mutta onko vastuullisuus liiketaloudellisesti kannattava? Ja jos vastaus on kyllä, niin missä tilanteissa, millä ehdoilla ja miten siihen käytännössä päästään?

Lue lisää »
Tiede käytännössä

Kumman sinä valitsisit?

Kysymys sinulle: mitä tekisit jos saisit tietää, että viestintäsi onnistumisen ja epäonnistumisen selittää yksi tekijä ylitse muiden, että itse asiassa tuo tekijä selittää jopa 53.9% kaikesta viestintäsi onnistumisesta (565% suurempi vaikutus kuin itse mainoksella), että tulos perustuu kymmeniin tuhansiin tieteellisiin tutkimustuloksiin, ja että tulos on varma yli 99% tilastollisella varmuudella? Jatkaisitko rahan tuhlaamista kuten aina ennenkin, vai panostaisitko tuohon 565% vaikuttavampaan tekijään ja poimisit esimiehesi ja kollegoiden kehut erinomaisesta liikevaihdon ja kannattavuuden kasvusta?

Lue lisää »

Kumpi näistä kuvista saa sinut katsomaan logoa?

Adwiser-image

Evoluution myötä aivot ovat kehittyneet seuraamaan muiden katseita. Näin ollen vasemmalla oleva malli, joka kiinnittää katseensa sinuun, vangitsee huomiosi arvokkaaksi hetkeksi. Sitä vastoin oikealla oleva malli suuntaa katseensa logoomme, mikä saa silmäsi siirtymään siihen nopeasti. Sen lisäksi, että logomme kiinnittää huomiosi, se mahdollistaa huomattavasti vahvemman muistin säilymisen yli 50 %.

Lataa tästä 10 arvokasta neuvoa ja ohjetta, jotka perustuvat tieteellisiin tutkimuksiin. Jokainen niistä on myös luotettava, ja tilastollinen varmuus on yli 95 %.

10-ways-to-achieve-winning-results-kansi