nokian-tyres-logo-4863E85502-seeklogo.com_
Veikon Kone logo
S-ryhmä logo
Neste logo

Tieteen verran parempaa markkinointia, myyntiä, asiakasymmärrystä ja johtamista!

95_vihrea

VARMUUDELLA

Kuvittele jos voisit onnistua nykyistä paremmin markkinoinnissa, myynnissä, asiakasymmärryksessä ja/tai johtamisessa. Ja lisäksi yli 95% varmuudella. Se poistaisi sinulta suurimmat huolet, stressin ja epävarmuuden.

Kuvittele millaista ammatillista ja sosiaalista arvostusta se sinulle toisi. Vakuuttava lupaus, vai mitä?

Kyse on yhdestä tieteen peruskriteereistä: tarkkoja sääntöjä kunnioittava tiedeyhteisö hyväksyy tutkimustuloksen vasta kun se on toistettavissa yli 95% tilastollisella varmuudella. Juuri selkeiden, luotettavien ja innostavien tulosten vuoksi tieteellinen psykologia on nostettu kolme kertaa peräjälkeen EY:n liiketoimintaa mullistavien megatrendien listalle, ja vieläpä ainoana megatrendinä kaikista.

Vuosikymmenien yhteisen tiede- ja liiketoimintaosaamisen pohjalta jalostimme sinulle joukon tieteeseen perustuvia palveluita, jotka auttavat kaltaisiasi ammattilaisia saavuttamaan tavoitteitaan aiempaa tehokkaammin. Mikä on sinun haasteesi, meillä on siihen ratkaisu. Yli 95%:n varmuudella!

Missä sinä haluat menestyä yli 95% varmuudella?

Markkinoinnissa?

Onnistuu! Rakennetaan siis yhdessä organisaatiollesi liikevaihtoa, kannattavuutta ja sen  arvoa kasvattavaa markkinointia, strategisella ja operatiivisella tasolla.

Myynnissä?

No tottakai Luodaan yhdessä myyntikoneisto, joka hyödyntää strategisesti ja operatiivisesti uusinta tieteellistä psykologista tietoa myynnissään.

Asiakas­ymmärryksessä?

Sehän sopii! Selvitetään joko yhdessä, tai sitten me selvitämme sinun puolestasi, miten asiakkaasi käyttäytyvät ja miten asiakasuskollisuuden saa optimoitua.

Johtamisessa?

No tottakai! Me varmistamme ensin miten tiede ratkaisisi haasteesi, ja voimme sen jälkeen tehdä organisaatiollesi esimerkiksi tekoälypohjaiset menestyjäprofiilit.

Myös he ovat menestyneet avullamme:

Saimme helposti ja edullisesti hyödynnettävää tietoa, jonka jälkeen myyntimme kasvoi +50%, ja trendi jatkuu edelleen.
Harto Kurki
Markkinointijohtaja, Veikon Kone
Steinheiden kanssa aloitetun yhteistyön jälkeen myyntimme on kasvanut +60%
Juha Pispa
Toimitusjohtaja, Pakkaa.fi
Yhteistyö on ollut palkitsevaa ja neuroanalyysit ovat ennustaneet hämmästyttävän tarkasti lehtiemme irtonumeromyyntiä. Neurotutkimus on antanut asiakasymmärrystä, jota emme olisi pystyneet saamaan millään muulla menetelmällä.
Tuuli Toivainen
Suunnittelujohtaja, A-lehdet

Ilmaisia neuvoja ja ohjeita:

Kumpi näistä kuvista saa sinut katsomaan meidän logoamme?

Adwiser-image

​Aivot ovat evoluution myötä rakentuneet seuraamaan muiden katsetta, jolloin sinua tuijottava vasemmalla oleva malli naulitsee katseesi kallisarvoiseksi sekunniksi. Oikealla oleva malli puolestaan katsoo logoomme, jolloin myös sinun katseesi siirtyi siihen nopeammin. Huomion saamisen lisäksi logomme jäi näin mieleesi yli 50% voimakkaammin.​

Lataa tästä 10 ilmaista mielenkiintoista tieteellisiin tutkimuksiin perustuvaa neuvoa ja ohjetta.

Ne ovat myös luotettavia, jokainen niistä on raportoitu yli 95% tilastollisella varmuudella.​
10-ways-to-achieve-winning-results-kansi