Keitä me olemme?

Olemme tieteen verran parempi vaihtoehto organisaatiosi kumppanisi kaikessa mikä liittyy ihmisiin, oli kyse sitten asiakkaista, henkilöstöstä tai muista sidosryhmistä. Toimintamme perustuu puhtaasti tieteellisiin tutkimustuloksiin, menetelmiin ja teknologioihin, mikä mahdollistaa yli 95% varmuudella nykyistä käytössänne olevaa vaihtoehtoa paremman lopputuloksen. 

Yrityksen synty perustuu juuri tuohon lupaukseen. Useissa tiedettä liiketoimintaan yhdistävissä yliopistollisissa tutkimusprojekteissani havahduin nimittäin siihen, kuinka tiede voisi auttaa suomalaisia yrityksiä, varsinkin kansainvälisiin kilpailijoihinsa verrattuna.

Lukuisten muiden lailla totesin myynnin, markkinoinnin, ja jopa rekrytoinnin ja johtamisen pohjautuvan pitkälti kokemukseen, vakiintuneisiin käytäntöihin, uskomuksiin ja ”gurujen” mielipiteisiin.

Tarjolla on kuitenkin paljon kunnianhimoisempi, tehokkaampi, ja samalla varmempi tapa tehdä tulosta: määrätietoisen ja vastuullisen tiedeyhteisön vahvistama tieto siitä mitkä strategiset toimenpiteet kasvattavat liikevaihtoa, kannattavuutta ja yrityksen arvoa, ja miten ne käytännössä erilaisissa organisaatioissa kannattaa toteuttaa. ​

Näistä havainnoista syntyi Steinheide.

Meidän tehtävänämme on jalostaa sinulle tieteestä helposti käyttöön otettavia, luotettavia työkaluja, jotta sinä ja yrityksesi voitte saavuttaa tavoitteenne aina yli 95% nykyistä varmemmin.

Kuvittele miten paljon helpommin voit ylittää sinulle asetetut tavoitteet ja odotukset, ja millaista ammatillista ja sosiaalista arvostusta se sinulle tuo! ​

Markus-Kivikangas

Luottavaisin terveisin,

Markus Kivikangas
CEO, Steinheide Oy

Ihmiset

Yrityksemme arvolupaus perustuu tieteen hyödyntämiseen erilaisissa organisaatioissa ja tilanteissa. Siinä sinua auttavat tiimimme, joka koostuu neurotieteiden, käyttäytymistieteiden, psykologian, tilastotieteiden ja tekoälyn, teknologian, valmentamisen, luovan työn sekä tietenkin liiketoiminnan asiantuntijoista. 

Markus Kivikangas

CEO / FOUNDER

Markus on harvinainen tieteen ja liike-elämän välimaastossa erinomaisesti viihtyvä tieteen, tieteellisen tiedon ja tieteellisten innovaatioiden kaupallistaja. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Markus toimi Helsingin yliopistossa ja Aalto yliopistossa markkinointiin ja johtamiseen liittyvien tutkimusprojekteissa tutkijana, ja myöhemmin niiden vetäjänä.

Jari Lipsanen

CHIEF ANALYTICS OFFICER

Jarin erityisosaamista on tutkimuksen ja käyttäytymistieteiden lisäksi erityisesti psykologisessa arvioinnissa, tutkimusmenetelmissä ja tilastollisissa analyyseissä. Jarilla on Helsingin yliopistolla dosentuurin ylittävä tutkimuskokemus, ja hän toimii Suomen psykologiliiton vt. puheenjohtajana ja sen testilautakunnan puheenjohtajana.​

Tommi Makkonen

cHIEF tECHNOLOGY oFFICER

Tommi on ihmisen näkyvän ja näkymättömän toiminnan mittaamisen teknologiavelho ja ihmislähtöisen datan tehokäsittelijä. Tommilla on vahva osaaminen tiedettä ja liiketoimintaa edistävien teknisten kokonaisuuksien ideoinnista, suunnittelusta ja rakentamisesta.

Pekka Juujärvi

Myynti JA VALMENNUS: Uusimaa, LÄNSI-SUOMI, SATAKUNTA JA LAPPI

Pekka on myynnin ja strategisen tason asiakaskokemuksen kehittämisen ammattilainen. Yli 20 vuotisella urallaan Pekka on ollut auttamassa kotimaisia ja ulkomaisia, pieniä ja suuria yrityksiä kehittämään myyntiään ja asiakaskokemustaan. Pekalle tyypillistä on, että asiakassuhteista muodostuu hyvin luottamuksellisia ja pitkiä suhteita, jossa tulokset näkyvät nopeasti.

Kari I. Mattila

VALMENNUS JA Myynti: Häme JA KYMENLAAKSO

Kari on käyttänyt tieteellisiä menetelmiä organisaatioiden kehittämisessä ja yksiöiden tukemisessa jo vuosikymmeniä. Onnistuneet projektit sekä erittäin hyvät asiakaspalautteet kertovat, että Kari osaa yhdistää tieteen ja arjen tekemisen valmennuksissaan asiakkaan hyödyksi. Pisimmät näkyvillä olevat hyödyt ovat kestäneet jo yli 20 vuotta.

Oliver Lindahl

BEHAVIORAL STRATEGIST

Oliver on kaupallinen strategi sekä käyttäytymistieteilijä. Hän on toiminut sekä strategiakonsulttina Pohjoismaissa että analyyttisena konsulttina Nielsenillä Englannissa. Steinheiden lisäksi Oliver tekee tällä hetkellä dataan pohjautuvaa brändin kehitystä DNAlla.​

Meidän kanssamme saat koko käyttäytymistieteellisen tiedeyhteisön puolellesi.​

0 k+
YEARS OF EXPERIENCE
0 k+
TUTKIMUSTA
0 k+
ASIANTUNTIJAA

Ota yhteyttä!

Mitkä markkinointiin, myyntiin, henkilöstöön tai johtamiseen liittyvät asiat aiheuttavat sinulle päänvaivaa? Sivuiltamme löytyvien valmiiden palvelutuotteiden lisäksi tiede kykenee ratkaisemaan muitakin ongelmia. Kerro meille ongelma, me etsimme siihen ratkaisun.

+358 (0)10 299 8960

Osoite
Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki, Finland

Email info@steinheide.com